30 juni 2015

Ahtletic Bilbao thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Spaanse club. Eerder lekte het design van het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van de Spaanse club te worden. In het nieuwe voetbalshirt speelt Athletic Bilbao de La Liga, Europa League en Copa del Rey thuiswedstrijden in het San Mames gedurende 2015-2016. Het nieuwe voetbalshirt van Athletic Bilbao is een ode aan de unieke identiteit van de club en de illustere historie. Athletic Bilbao is namelijk één van de drie clubs die nog nooit gedegradeerd zijn uit de Primera Division. De andere twee clubs zijn uiteraard Barcelona en Real Madrid. Athetic Bilbao is in totaal acht keer kampioen van Spanje geworden en heeft bovendien 24 keer de Copa Del Rey gewonnen.

Athletic Bilbao thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Atletic Bilbao thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de drie verticale rode banen over de voorkant van het voetbalshirt en de twee verticale witte banen. De mouwen van het nieuwe Bilbao thuisshirt zijn geheel rood en de rechter mouw is uitgerust met de LFP badge. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke zwarte polo kraag. De zijkanten van het Athletic Bilbao thuisshirt zijn uitgerust met een zwarte strip, welke ook doorloopt tot over de shorts. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike en de andere borst bevat het logo van de club met een gouden omranding. Hoofdsponsor KUTxabak versiert het midden van het shirt. De achterkant van het thuisshirt van Athletic Bilbao bevat een speciaal detail. Hierop staat namelijk de Baskische vlag: de Ikurrina. Deze vlag symboliseert de band tussen de club en het gebied waar de club vandaan komt. Het nieuwe Athletic Bilbao thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Bovendien zijn de logo's van Nike en de Spaanse club op de shorts vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een rode band. Bovendien zijn de sokken uitgerust met witte en rode driehoeken aan de achterkant van de sokken. Check hieronder de foto's van de nieuwe Athletic Bilbao voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Laporte, Aduriz, Muniain, Williams en de Marcos zullen schitteren gedurende het seizoen 2015-2016.

Athletic Bilbao thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Athletic Bilbao shop van Nike, zowel in kindermaten als in volwassen maten. Check hiernaast ook het overzicht met beschikbare Athletic Bilbao voetbalshirts. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Athletic -Bilbao -voetbalshirts -2015-2016

Athletic -Bilbao -shirt -2015-2016

Athletic -Bilbao -thuistenue -2015-2016

Extra informatie Athletic Bilbao voetbalshirts 2015-2016

De Athletic Bilbao Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!