3 augustus 2018

ADO Den Haag bekershirt of 3e shirt 2018-2019

ADO den Haag en Errea hebben deze week ook het nieuwe bekershirt of 3e shirt van de club gelanceerd. In dit tenue speelt de Haagse club vooral de uitwedstrijden in de KNVB Beker. Daarnaast wordt het shirt gebruikt als alternatieve uitshirt in de Eredivisie. Dit is vooral het geval wanneer de kleur van het reguliere uitshirt teveel overeenkomt met de kleur van het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Het design van het beker shirt is in samenwerking met de supporters van de club gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue zijn namelijk FCDH Middennoord, Haagsche Bluf, Fansupport en natuurlijk ook kledingsponsor Errea. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue van de club die onder leiding staat van trainer Alfons Groenendijk.

Denim ADO Den Haag 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe bekershirt van ADO Den Haag heeft dit seizoen een opvallend design. Het shirt is namelijk overwegend blauw en bevat een all-over print. In deze all-over print is de textuur van spijkerstof nagebootst. Deze denim look van het nieuwe ADO Den Haag voetbalshirt komt ook terug in de achterkant van het voetbalshirt. Verder bevat het tenue ook donker blauwe accenten. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een navy blauwe band en de achterkant van de hals is ook navy blauw. Verder zijn er ook witte details op het shirt aanwezig. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit en dit geldt ook voor de v-hals. Zoals ieder jaar en zoals ook op andere voetbalshirts bevat het nieuwe ADO tenue weer speciale details. Aan de achterkant van het shirt prijkt in de nek de tekst: ‘’ONZE TROTS.’’ De binnenkant van de hals is uitgerust met een afbeelding van Piet de Zoete en Aad Mansveld met de KNVB Beker. Zowel in 1968 als in 1975 won ADO den Haag de befaamde ‘’dennenappel.’’ De binnenkant van de hals bevat ook weer een taping in de clubkleuren van de Haagse club, waarin de naam van de club staat. Op de rechter borst en op de schouders prijkt het logo van Errea. Het Italiaanse sportmerk is alweer sinds 2012 verbonden aan de club. Hoofdsponsor CARS JEANS staat zowel op het midden van het tenue als op de borst. CARS JEANS is ook de naamgever van het stadion van de club en is sinds 2017-2018 hoofdsponsor van ADO Den Haag. De linker borst bevat het embleem van de club en verder staan ook sponsoren als VENECO en Basic-Fit op het voetbalshirt. 

Het nieuwe ADO Den Haag bekertenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Een speciaal detail bevindt zich in de bies aan de onderkant van het short. Hier is namelijk een band aangebracht met dezelfde denim stijl als het voetbalshirt. De kousen van het nieuwe tenue zijn blauw/wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Malone, Beugelsdijk, Zhang, Meijers, El Khayati, Kanon, Becker, Immers en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

ADO Den Haag voetbalshirt bestellen

Het nieuwe ADO den Haag 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen.  In de onderstaande webshops kan je het nieuwe ADO Den Haag shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!