2 juli 2018

ADO Den Haag uitshirt 2018-2019

ADO den Haag en Errea hebben naast het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 ook het nieuwe uitshirt voor dit seizoen gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Haagse club de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden dit seizoen. ADO eindigde afgelopen seizoen op een knappe zevende plaats en wil dit seizoen zeker weer meestrijden om een plaats in de play-offs. De nieuwe uitshirts hebben dit seizoen een geheel nieuw design. Waar de afgelopen seizoen het shirt gebaseerd was op tenues uit het verleden, is dat dit jaar niet het geval. Dit jaar is er in samenwerking met de supporters van de club een geheel nieuwe weg ingeslagen. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club van trainer Alfons Groenendijk!

Bordeaux rood ADO Den Haag uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt voor 2018-2019 is dit seizoen een combinatie van bordeaux rood en geel. Hiermee heeft het shirt dezelfde kleuren als het thuisshirt van AS Roma. Het shirt van ADO bevat dit jaar horizontale, bordeaux rode banen. Door een aantal van deze banen lopen dunne, donker gele strepen, welke het shirt een opvallend design geven. De donker gele accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het shirt een geel vlak aan de zijkanten van het shirt en is de v-hals van het shirt ook donker geel. Het Errea logo staat in deze kleur op de schouders en in het wit op de rechter borst. Het Italiaanse sportmerk en ADO den Haag hebben al sinds 2011 een samenwerkingsverband. Dit contract loopt in ieder geval nog tot het einde van dit seizoen. De andere borst is uitgerust met het logo van ADO Den Haag en op het midden van de borst en het midden van het shirt prijkt het logo van sponsor CARS JEANS. Het kledingmerk is sinds vorig seizoen de trotse hoofdsponsor van de club. Het uitshirt bevat ook dit jaar weer verschillende details. Zo is aan de binnenkant van de hals een groene taping verwerkt, waarin de naam van de club in het geel staat. Daaronder staat de tekst: ''WE ARE ADO Den Haag.'' De achterkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''ONZE TROTS.'' Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een label, waarin het jaartal van dit seizoen staat: 2018-2019. Het ADO Den Haag uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een donker rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede gele strip. De kousen van dit shirt hebben ook deze kleurencombinatie.

Tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt werden ook de nieuwe keeperstenues gepresenteerd. De keepers van ADO Den Haag dragen dit seizoen drie verschillende keeperstenues. Deze zijn blauw, zwart/grijs en wit. Check hieronder zowel een afbeelding van het nieuwe uitshirt als van de nieuwe keepersshirts voor 2018-2019. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en het nieuwe bekershirt of 3e shirt

ADO Den Haag uitshirt bestellen

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het tenue van ADO ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!