2 juli 2018

ADO Den Haag thuisshirt 2018-2019

ADO Den Haag en Errea hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze shirts speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. In dit blog bespreken we het nieuwe thuisshirt van de Haagse club. Errea is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van ADO. Het Italiaanse sportmerk is namelijk sinds 2011 kledingsponsor van de club. Zoals altijd bevat het voetbalshirt verschillende details. De nieuwe tenues zijn namelijk in samenwerking met de supporters van de club (FCDH Middennoord, Haagsche Bluf &Fansupport) tot stand gekomen. Check hieronder het design van het nieuwe shirt van het keurkorps van trainer Alfons Groenendijk!

ADO Den Haag thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt voor 2018-2019 wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale groene en gele banen over het shirt. De gele banen bevatten dit jaar een speciaal effect. Door deze banen lopen namelijk dunne groene strepen. Aan de bovenkant en onderkant van het shirt liggen deze strepen wat dichter bij elkaar. Hierdoor ontstaat er een overloop in het tenue, waardoor het shirt direct opvalt wanneer de spelers het veld betreden. De mouwen van het thuisshirt zijn geheel groen en verder bevat het shirt ook op andere plaatsen gele details. De v-hals van het shirt is geel en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast bevatten de zijkanten van het shirt een gele band. Het logo van kledingsponsor Errea staat in het wit op de rechter borst en in het geel op de mouwen van het tenue. CARS JEANS is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de club. Het kledingmerk en ADO Den Haag hebben sinds 2017-2018 een contract en de shirtsponsor staat zowel op het midden van het shirt als op de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het CARS JEANS Stadion. Verschillende details completeren het shirt. De achterkant van de hals bevat de tekst: ''ONZE TROTS'' en de binnenkant van het shirt is uitgerust met de tekst: ''We are ADO Den Haag.'' De onderkant van het shirt is bovendien uitgerust met een speciaal label, waarin het jaartal van het seizoen is uitgerust: 2018-2019.

Het ADO Den Haag thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. De kousen van het tenue zijn ook overwegend groen en bevatten verder gele details. Check hieronder nog een foto van het nieuwe ADO Den Haag shirt voor 2018-2019, waarin spelers als Beugelsdijk, Immers, Meijer, Johnsen, Bakker, Becker en nog meer sterspelers dit seizoen spelen. Check ook het nieuwe uitshirt of het nieuwe bekershirt

ADO Den Haag voetbalshirt bestellen

Het nieuwe ADO den Haag thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops kan je het nieuwe ADO Den Haag shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!