16 juni 2011

AC Milan uitshirt 2011/2012 uitgelekt

Nadat twee weken geleden al het 3e shirt of 2e uitshirt van AC Milan is uitgelekt, is nu ook het nieuwe uitshirt van AC Milan voor het seizoen 2011/2012 uitgelekt. Het uitshirt van AC Milan is opnieuw wit en kent verschillende details afkomstig uit de clubkleuren van Rossoneri (De Rood/Zwarten). Zo hebben de drie Adidas trademark strepen op de schouders de kleuren rood en zwart. Ook lopen er twee verticale bannen van de linkerschouder, over de linkerborst naar beneden. In deze baan staat, ter hoogte van de borst, het logo van AC Milan met daarboven een gouden ster.

De banen worden onderbroken door de hoofdsponsor van AC Milan (Fly Emirates), welke in het rood op het midden van het shirt staat. Op de rechterborst staat het logo van Adidas in het rood. Het AC Milan uitshirt heeft verder een klassieke V-hals met daaronder een dunne rode lijn. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een dunne rode lijn. Evenals op het thuisshirt, staan op de achterkant van het AC Milan uitshirt 7 Italiaanse vlaggetjes, welke verwijzen naar het feit dat AC Milan een wereldwijd symbool is van Italië. Ook lopen er twee rode lijnen op de achterkant schuin naar elkaar toe.


Update! Het uitshirt is officieel bekend gemaakt. Check hieronder de foto's van het nieuwe AC Milan uitshirt 2011/2012. Deze voetbalshirts kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!