Het lijkt er sterk op dat het AC Milan thuisshirt voor het seizoen 2012/2013 is uitgelekt. Via onze collega's van Footballkits.co hebben wij onderstaande foto weten te bemachtigen. Als dit het nieuwe AC Milan thuisshirt wordt, heeft het shirt opnieuw een echte retro uitstraling. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de vijf brede rode en zwarte verticale banen over de voorkant van het voetbalshirt. Deze worden geflankeerd door dunnere witte lijnen. De mouwen zijn voor de helft rood en voor de helft zwart. Deze bevatten bovendien witte adidas trademark strepen. Verder bevatten de schouders van het AC Milan thuisshirt een subtiel groen lijntje.

De retro uitstraling van het nieuwe AC Milan thuisshirt komt volledig tot uiting in de kraag van het shirt. Het shirt bevat namelijk een klassieke polokraag, inclusief knoopjes. De linkerborst bevat het AC Milan embleem en de rechterborst het embleem van adidas. Fly Emirates is de hoofdsponsor van AC Milan.  Het AC Milan thuistenue 2012-2013 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rood/zwarte Adidas trademark strepen op de zijkanten van het short. Ook de logo's van AC Milan en Adidas zijn vertegenwoordigd op de votbalbroekjes. De kousen zijn overwegend zwart met een rode band aan de bovenkant, inclusief witte strepen. Het midden van de kousen zijn voorzien van drie strepen in de kleuren van de Italiaanse vlag met daarboven de naam van de club.

Update:

De AC Milan shirts voor het seizoen 2012/2013 zijn officieel bekend gemaakt. Het uitgelekte shirt, blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van AC Milan te worden.

Check hieronder een foto van het nieuwe AC Milan thuisshirt 2012/2013. De AC Milan voetbalshirts en tenues van het huidige seizoen en het seizoen 2012/2013 kan je overigens kopen in de online voetbalshop van Subside Sports! Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier!

AC Milan thuisshirt 2012-2013