25 juni 2017

Aberdeen uitshirt 2017-2018

Aberdeen en adidas hebben dit weekend ook het nieuwe uitshirt van de Schotse club gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt Aberdeen de uitwedstrijden in de Schotse Premier League en FA Cup gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van de club van trainer Derek McInnes is geïnspireerd door de uitshirts van de club in de vroege jaren '70.

Aberdeen uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Aberdeen uitshirt is dit seizoen overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door het patroon van diamanten over de voorkant van het shirt. De mouwen en de achterkant van het shirt zijn geheel licht blauw en verder is het tenue uitgerust met een ronde hals. De drie strepen van adidas staan in het wit op de schouders en het logo van het Duitse sportmerk staat ook in het wit op de rechter borst. Het merk verzorgt sinds 2011 de tenues van de Schotse club. De andere borst bevat het logo van de Schotten. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de Europa Cup II en de Europese Super Cup in 1983. SALTIRE staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. Het tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Aberdeen tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van Aberdeen bekend gemaakt door adidas en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Pittodrie Stadium.

Aberdeen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Aberdeen shirt voor 2017-2108 kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de club. Wil je nostalgische retro voetbalshirts van de club kopen? Check deze dan in de online shop van Sportus.nl. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Aberdeen producten in het overzicht hiernaast.