15 mei 2019

Aberdeen thuisshirt 2019-2020

Aberdeen en adidas hebben gisteren het nieuwe thuisshirt van de Schotse club voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuistenue spelen de Schotten de Schotse Premiership, FA Cup Cup en andere wedstrijden in het Pittodrie Stadium gedurende komend seizoen. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van ''The Dons.'' Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2010-2011 kledingsponsor van de Schotten.

Aberdeen thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Aberdeen thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood en bevat een all-over print van ruiten en horizontale strepen. Dit patroon kennen we van het Ajax thuisshirt van 2018-2019. Het nieuwe tenue van de club van manager McInnes is verder uitgerust met witte accenten. De drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue zijn wit en ook de band van de toelopende V-hals van het tenue is wit. De mouwen van het Aberdeen voetbalshirt van 2019-2020 zijn geheel rood en op de borst staan de logo's van de club en adidas. Boven het logo van de Schotse club staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup II en de UEFA Super Cup in 1983. Hoofdsponsor SALTIRE staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. Het olie- en gasbedrijf is sinds het seizoen 2014-2015 hoofdsponsor van Aberdeen en dit contract werd deze week voor onbepaalde tijd verlengd. Het nieuwe Aberdeen tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met witte adidas strepen. De kousen van het thuistenue hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de Aberdeen voetbalshirts door adidas ook uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Aberdeen voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shinnie, Ferguson, McKenna, Stewart en nog meer sterspelers.

Aberdeen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Aberdeen is op dit moment helaas nog niet te koop in Nederland. Het is wel mogelijk om in één van de onderstaande webshops retro shirts te bestellen van de traditionele Schotse voetbalclub. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete legendarische voetballers van Aberdeen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je retro Aberdeen voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of in DEZE WINKEL