Aberdeen uitshirt 2019-2020

Aberdeen draagt dit seizoen een gouden uitshirt. Vandaag lanceerde adidas namelijk het nieuwe Aberdeen uitshirt voor 2019-20. De release van het nieuwe uittenue volgt op de bekendmaking van het thuisshirt van de Schotse club in mei. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Aberdeen de Schotse Premiership en bekerwedstrijden in Schotland gedurende 2019-2020.

Goud Aberdeen voetbalshirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Aberdeen uitshirt voor 2019-2020 is dus geheel goud met alleen maar zwarte accenten. Het tenue bevat een ronde hals in het goud met aan de achterkant een zwarte band. Ook de drie strepen van adi op de schouders zijn zwart. Hetzelfde geldt voor de logo's van adidas, de club en hoofdsponsor SALITRE op de voorkant van het tenue. Boven het logo van The Dons staan twee sterren. Deze verwijzen naar het winnen van de Europa Cup II en de UEFA Super Cup in 1983. Het Aberdeen uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen zijn ook zwart met drie gouden adidas stripes aan de bovenkant. De nieuwe Aberdeen tenues zijn door adi natuurlijk weer uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Aberdeen, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mackay-Steven, McKenna, Wilson, Shinnie en andere spelers.

Aberdeen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Aberdeen is op dit moment helaas nog niet te koop in Nederland. Het is wel mogelijk om in één van de onderstaande webshops retro shirts te bestellen van de traditionele Schotse voetbalclub. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete legendarische voetballers van Aberdeen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je retro Aberdeen voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of in DEZE WINKEL