22 mei 2020

Aberdeen voetbalshirts 2020-2021

De Schotse voetbalclub Aberdeen is ieder jaar weer één van de eerste clubs die haar voetbalshirts voor het nieuwe seizoen lanceert en ook dit seizoen is dat weer het geval. Vandaag presenteerde de Schotse Premiership club de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021. In deze nieuwe tenues speelt het team van manager Derek McInnes de Schotse competitie- en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de Schotten. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2020-2011.

Aberdeen thuisshirt 2020-2021

Het Aberdeen thuisshirt 2020-2021 is dit jaar geïnspireerd door de voetbalshirts die de club droeg tussen 1958 en 1964. In deze periode wonnen ‘’The Dons’’ één noemenswaardige prijs, namelijk de Schotse League Cup. Qua design heeft het tenue het standaard adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt is geheel rood en bevat een zogenaamde EQT v-hals. Deze toelopende v-hals is wit en hetzelfde geldt voor de brede bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en op het midden van het tenue staat sponsor Saltire Energy. Het clubembleem staat op de linkerborst, inclusief de twee sterren die verwijzen naar het winnen van de Europacup II en UEFA Super Cup in 1983. Het thuistenue van Abeerdeen wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte adidas stripes.

Aberdeen uitshirt 2020-2021

Het Aberdeen uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale, gouden en zwarte baan over het midden van het tenue. Deze banen worden onderbroken door het logo van de hoofdsponsor. De uitshirts bevatten aan de onderkant van de mouwen een zwarte band en ook de v-hals is zwart. Op dit voetbalshirt staan de drie strepen van adidas op de schouders in het zwart. Het Aberdeen uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen. Beide tenues zijn uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf deze zomer gedragen worden door spelers als Lewis Ferguson, Sam Cosgrove, Scott McKenna, McGinn en nog meer spelers.

Aberdeen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Aberdeen tenue kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Schotten. Het is wel mogelijk om in één van de onderstaande webshops retro shirts te bestellen van de traditionele Schotse voetbalclub. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je retro Aberdeen voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of in DEZE WINKEL

Aberdeen uitshirt 2020-2021

Aberdeen thuisshirt 2020-2021