18 juni 2018

Aberdeen uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Aberdeen uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Schotten en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt de club de uitwedstrijden in de Schotse Premier League en in Europa gedurende komend seizoen. ''The Dons'' eindigden afgelopen seizoen als tweede in de Schotse competitie, waardoor het mag aantreden in Europa. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de club van manager McInnes. Het Duitse merk en de Schotten hebben al sinds 2011 een samenwerking. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op een bekend template!

Grijs Aberdeen uit shirt en tenue 2018-2019

Het Aberdeen uitshirt voor 2018-2019 is namelijk geïnspireerd door het Condivo 18 template van adidas. Dit template is onder andere bekend van het uitshirt van België en het uitshirt van het Zweedse nationale elftal. Dit template wordt gekenmerkt door de horizontale strepen over de body van het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en lopen ook in elkaar over. Op het nieuwe shirt van Aberdeen zijn deze strepen grijs. De hals van het adidas Condivo template is rond en bevat ribbels. Op het nieuwe shirt van de Schotse club is de crew neck grijs en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas, welke zichtbaar zijn op de schouders. De rechter borst bevat het logo van adi en de andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1903 opgerichte club. Boven het embleem staan twee sterren. Deze verwijzen naar de gewonnen Europese prijzen in 1983. Toen won de club namelijk de Europa Cup II en de Europese Super Cup. Hoofdsponsor SALITRE is vanaf dit seizoen nieuw op het shirt en prijkt op het midden van het tenue.

Het nieuwe Aberdeen uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een licht grijs voetbalbroekje met donker grijze accenten. De logo's van adi en de club zijn grijs en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Check hieronder nog een foto van het uitshirt of check ook het thuisshirt van Aberdeen!

Aberdeen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Aberdeen is op dit moment helaas nog niet te koop in Nederland. Het is wel mogelijk om in één van de onderstaande webshops retro shirts te bestellen van de traditionele Schotse voetbalclub. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete legendarische voetballers van Aberdeen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je retro Aberdeen voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of in DEZE WINKEL