13 mei 2017

Aberdeen thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Aberdeen voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Schotse club. Dit shirt werd door adidas en de club gepresenteerd in de rust van de met 3-1 verloren wedstrijden tegen Celtic op 12 mei 2017. In dit nieuwe shirt speelt Aberdeen de Schotse Premier League en bekerwedstrijden gedurende 2017-2018 in het Pittodrie Stadium. Het nieuwe tricot van The Dons bevat het gebruikelijke design. Check hieronder de details!

Aberdeen thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Aberdeen thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend rood en wordt dit jaar gekenmerkt door het design van diagonale rode strepen over de voorkant van het tenue. De mouwen van het shirt zijn uitgezonderd van dit design. De drie strepen van adidas bevinden zich dit jaar aan de zijkanten van het shirt en verder is het nieuwe voetbalshirt van ''The Reds'' uitgerust met een v-hals. De linker borst bevat het logo van de Schotse club met daarboven twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de gewonnen Europa Cup II en Europese Super Cup in 1983. De andere borst bevat het logo van Adidas, welke sinds 2011 kledingsponsor is van de club. Op het midden van het shirt van Aberdeen staat SALTIRE. Deze shirtsponsor is sinds 2014 verbonden aan Aberdeen. Het nieuwe Aberdeen tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Bovendien zijn de logo's van adidas en de club vertegenwoordigd op de broekjes. De kousen hebben ook een combinatie van rood en wit.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe tenues van Aberdeen uitgerust met de adidas Climacool of adizero technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Adam Rooney, McGinn en Hayes. Check ook het nieuwe uitshirt van Aberdeen. 

Aberdeen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Aberdeen shirt voor 2017-2108 kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de club. Wil je nostalgische retro voetbalshirts van de club kopen? Check deze dan in de online shop van Sportus.nl. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Aberdeen producten in het overzicht hiernaast.