SKU: HA2581SUIT

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspakpak kan je direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2022-2023. Het Real Madrid pak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

De Real Madrid training sweater 2022-2023 heeft dit jaar het adidas Condivo 22 template. De training sweater is zwart en bevat aan de zijkanten een paarse band met daarin geometrische vormen. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. De adidas strepen op de schouders zijn ook wit en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas op de borst. De Real Madrid training sweater bevat verder een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater nog beter om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.  De trainingsbroek van Real Madrid is dit jaar geheel zwart en bevat dit seizoen bovendien paarse en witte accenten. De adidas trademark strepen op de zijkanten van de trainingsbroek zijn wit. Bovendien bevat de trainingsbroek een diagonale paarse lijn. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingsbroek heeft een strakke pasvorm. Het Real Madrid trainingspak 2022-2023 is uitgerust met de adidas AEroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Real Madrid trainingspak 2022-2023 dit trainingspak dragen? Klik dan op de buttons om het te kopen voor KIDS en volwassenen!

Koop deze producten