Real Madrid keepersshirt voor kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste Real Madrid keepersshirt voor kinderen. Dit shirt kan je in de volgende kindermaten kopen: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betekent dat het Real Madrid keepersshirt beschikbaar is voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

Het Real Madrid keepersshirt voor 2021-2022 is dit jaar gebaseerd op het adidas Condivo GK 21 template. Het voetbalshirt is namelijk grijs en bevat een all-over print van dunne golven en lijnen, die door elkaar heenlopen. Het keeperstenue bevat verder een v-hals met aan de achterzijde een grijze band. Ook de zijkanten bevatten een grijze band. De adidas trademark strepen over de schouders zijn wit. Op de borst prijken de logo's van Adidas en Real en op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van sponsor Emirates Fly Better. Zoals alle keeperstenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om het shirt te kopen! In deze shops kan je het shirt voorzien van de officiële Real Madrid bedrukking van een eigen naam en nummer of van keepers als Courtois, Loenin, Altube en de andere keepers van Los Blancos.