Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023 voor kinderen. Het Real Madrid voetbalshirt kan je in deze shops in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kindermaten. Dit shirt kan je kopen voor baby's in de maten 68, 74, 82, 86, 92 en 98 en voor peuters in de maten 104, 110, 116 en 122 en voor kleuters en oudere jeugd in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt kan je dus kopen voor kinderen van 0 tot 15 jaar! In dit voetbalshirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Real Madrid uitshirt 2022-2023 haalt de jaren '90 vibes naar boven. Het voetbalshirt is paars en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag vlakken, die wat weg hebben van een berglandschap. Het design is echter geïnspireerd door de diagonale baan uit het clublogo van Real Madrid. Alle details op het Real Madrid uitshirt zijn zwart. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderzijde van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart. Dit betekent dat de geweven badge van Real Madrid een monochroom logo betreft. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue. Ode rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het Emirates Fly Better logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Tricot, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh in de oksels
  • Geribbelde boorden
  • Geborduurd Real Madrid embleem
  • Artikelkleur: Light Purple

Wil jij net als de spelers van Real Madrid dit Real Madrid uitshirt 2022-2023 dragen? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!

Koop deze producten