Koop hier de authentic versie van het adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de uitwedstrijden dit seizoen. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie.  Deze speciale adidas technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 140 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. 

Het Real Madrid uitshirt 2022-2023 haalt de jaren '90 vibes naar boven. Het voetbalshirt is paars en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag vlakken, die wat weg hebben van een berglandschap. Het design is echter geïnspireerd door de diagonale baan uit het clublogo van Real Madrid. Alle details op het Real Madrid uitshirt zijn zwart. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderzijde van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart. Dit betekent dat de geweven badge van Real Madrid een monochroom logo betreft. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue. Ode rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het Emirates Fly Better logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas HEAT.RDY technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van Real Madrid in dit Real Madrid authentic HEAT.RDY uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!

Koop deze producten