Real Madrid 3e shirt kinderen 2022-2023

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit betreft het alternatieve uitshirt van Los Blancos. Het shirt kan je in deze shops in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kindermaten. Dit shirt kan je kopen voor baby's in de maten 68, 74, 82, 86, 92 en 98 en voor peuters in de maten 104, 110, 116 en 122 en voor kleuters en oudere jeugd in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt kan je dus kopen voor kinderen van 0 tot 15 jaar! Dit tenue wordt door Real Madrid gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023.

Het Real Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar donkergroen en bevat een design van golven. Dit design is geïnspireerd door de visie van Real Madrid en het stadion van de club, Estadio Bernabeu. De golvende lijnen en diagonale strepen volgen de sierlijke curves van het stadion van de club. De fel groene accenten zijn een verwijzing naar de kleuren van het dak van het dak. Dit is de kleur van de adidas trademark strepen op de schouders, de lijnen van de v-hals en alle logo's op het voetbalshirt.  De logo´s staan op de gebruikelijke plekken. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is volledig donkergroen. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde V-hals
  • Tricot, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh in de oksels
  • Geribbelde boorden
  • Geborduurd Real Madrid embleem
  • Artikelkleur: Black / Pulse Lime

Wil jij net als de spelers van Real Madrid in dit groene Real Madrid uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!