Real Madrid 3e shirt voor kinderen 2019-2020 - Turquoise

Koop hier het nieuwste Real Madrid 3e voetbalshirt van adidas voor kinderen. Dit betreft het alternatieve uitshirt van Los Blancos. Het shirt kan je in deze shops in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kindermaten. Dit shirt kan je kopen voor baby's in de maten 68, 74, 82, 86, 92 en 98 en voor peuters in de maten 104, 110, 116 en 122 en voor kleuters en oudere jeugd in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt kan je dus kopen voor kinderen van 0 tot 15 jaar! Dit tenue wordt door Real Madrid gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Real Madrid 3e shirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van zwart, grijze en roze. Het tenue is overwegend zwart/grijs en bevat een all-over bloemenprint in barokstijl. Deze print is geïnspireerd door het design van de tegeltjes die door de gehele stad te vinden zijn. Bovendien is de print een eerbetoon aan de high fashion esthetiek in de stad en dit benadrukt de status van de club als één van de meest succesvolle clubs in de wereld. Alle Real Madrid voetbalshirts bevatten dit jaar roze accenten, zo ook het nieuwste Real Madrid 3e shirt 2020-2021. De roze details komen terug in de adidas strepen, die dit jaar op de zijkanten van het tenue staan. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is zwart en in de nek bevindt zich een label met daarin de naam van de club. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

Wil jij net als sterren als Hazard, Ramos, Benzema, Vinicius Junior, Marcelo, Rodrygo, Kroos, Asensio, Modric en andere spelers en andere sterren in dit uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!