Real Madrid 3e shirt kinderen 2021-2022 - Groen

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid 3e shirt 2021-2022 voor kinderen. Dit betreft het alternatieve uitshirt van Los Blancos. Het shirt kan je in deze shops in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kindermaten. Dit shirt kan je kopen voor baby's in de maten 68, 74, 82, 86, 92 en 98 en voor peuters in de maten 104, 110, 116 en 122 en voor kleuters en oudere jeugd in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt kan je dus kopen voor kinderen van 0 tot 15 jaar! Dit tenue wordt door Real Madrid gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2021-2022.

Het Real Madrid 3e shirt is namelijk geïnspireerd door de ''Puerta del Sol'', het centrale plein van de Spaanse hoofdstad, welke fungeert als nulpunt van Spanje. Het is onder andere het referentiepunt voor alle snelwegen in Madrid. Het voetbalshirt van Real Madrid heeft een iconische kleur groen (door adidas ''high res aqua'' genoemd), welke doet denken aan de adidas EQT lijn van de jaren 90, en bevat bovendien een design van dunne, verticale lijnen. Het Real Madrid 3e voetbalshirt heeft verder een ronde, zwarte hals en bevat witte adidas strepen op de schouders.  De logo´s staan op de gebruikelijke plekken. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is volledig groen. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend
  • Geweven Real Madrid-embleem
  • Primegreen
  • Artikelkleur: Hi-Res Aqua

Wil jij net als sterren als Benzema, Vinicius Junior, Marceloa, Jovic, Hazard, Bale, Kroos, Rodrygo, Modric, Isco, Asensio, Casemiro en nog meer spelers in dit uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!