Real Madrid authentic 3e shirt 2020-2021

Koop hier de authentic versie van het Real Madrid 3e shirt 2020-2021 voor volwassen.  Dit shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de uitwedstrijden dit seizoen. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie.  Deze speciale adidas technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het Real Madrid 3e shirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van zwart, grijze en roze. Het tenue is overwegend zwart/grijs en bevat een all-over bloemenprint in barokstijl. Deze print is geïnspireerd door het design van de tegeltjes die door de gehele stad te vinden zijn. Bovendien is de print een eerbetoon aan de high fashion esthetiek in de stad en dit benadrukt de status van de club als één van de meest succesvolle clubs in de wereld. Alle Real Madrid voetbalshirts bevatten dit jaar roze accenten, zo ook het nieuwste Real Madrid 3e shirt 2020-2021. De roze details komen terug in de adidas strepen, die dit jaar op de zijkanten van het tenue staan. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is zwart en in de nek bevindt zich een label met daarin de naam van de club. 

Wil jij net als sterren als Hazard, Ramos, Benzema, Vinicius Junior, Marcelo, Rodrygo, Kroos, Asensio, Modric en andere spelers en andere sterren in dit uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!