Real Madrid authentic 3e shirt 2021-2022 Heat.RDY

Koop hier de authentic versie van het Real Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassen.  Dit shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de uitwedstrijden dit seizoen. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie.  Deze speciale adidas technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het Real Madrid 3e shirt is namelijk geïnspireerd door de ''Puerta del Sol'', het centrale plein van de Spaanse hoofdstad, welke fungeert als nulpunt van Spanje. Het is onder andere het referentiepunt voor alle snelwegen in Madrid. Het voetbalshirt van Real Madrid heeft een iconische kleur groen (door adidas ''high res aqua'' genoemd), welke doet denken aan de adidas EQT lijn van de jaren 90, en bevat bovendien een design van dunne, verticale lijnen. Het Real Madrid 3e voetbalshirt heeft verder een ronde, zwarte hals en bevat witte adidas strepen op de schouders.  De logo´s staan op de gebruikelijke plekken. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is volledig groen. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Ronde zoom
  • Opgestreken Real Madrid-embleem
  • Primegreen
  • Artikelkleur: Hi-Res Aqua

Wil jij net als sterren als Benzema, Vinicius Junior, Marceloa, Jovic, Hazard, Bale, Kroos, Rodrygo, Modric, Isco, Asensio, Casemiro en nog meer spelers in dit uitshirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!