Merk: SKU: IB0874SUIT

Koop hier het Real Madrid trainingspak 2023-2024 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspakpak kan je direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoe 2023-2024. 

De Real Madrid training sweater 2023-2024 heeft dit jaar het adidas Tiro 23 template. De training sweater is volledig wit met donkerblauwe mouwen. Onder de oksels bevindt zich een geel vlak. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de mouwen en zijn paars/wit/geel. De Real Madrid training sweater bevat verder een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater nog beter om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming

De Real Madrid trainingsbroek 2023-2024 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. De adidas strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn paars/wit/geel. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas.  Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. 

Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Koop deze producten