Real Madrid voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 van adidas voor kinderen. Het shirt kan je in de onderstaande shops in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kindermaten. Dit shirt kan je kopen voor baby's in de maten 68, 74, 82, 86, 92 en 98 en voor peuters in de maten 104, 110, 116 en 122 en voor kleuters en oudere jeugd in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt kan je dus kopen voor kinderen van 0 tot 15 jaar!

Het Real Madrid thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de Plaza de Cibiles. Dit is de fontein waar de supporters van Real Madrid de grote prijzen van de club vieren. Het tenue is overwegend wit en bevat een all-over print van spiraalachtige lijnen en golven. Verder is het tenue uitgerust met zowel blauwe als oranje details. De ronde hals heeft deze kleurencombinatie en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De schouders bevatten de adidas strepen in het blauw, evenals het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een speciale badge als verwijzing naar de Fuente de Cibiles.  Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 
Wil jij net als sterren als Hazard, Ramos, Benzema, Bale, James, Vinicius Junior, Valverde, Rogrygo, Marcelo, Asensio  en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!