Real Madrid authentic thuisshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden dit seizoen. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEATRDY technologie.  Deze speciale adidas technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 140 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. Aan de onderkant van het tenue bevindt zich bovendien een fashionable ronding. 

Het Real Madrid thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de Plaza de Cibiles. Dit is de fontein waar de supporters van Real Madrid de grote prijzen van de club vieren. Het tenue is overwegend wit en bevat een all-over print van spiraalachtige lijnen en golven. Verder is het tenue uitgerust met zowel blauwe als oranje details. De ronde hals heeft deze kleurencombinatie en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De schouders bevatten de adidas strepen in het blauw, evenals het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een speciale badge als verwijzing naar de Fuente de Cibiles.  Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas HEAT.RDY technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Hazard, Alaba, Ramos, Benzema, Bale, James, Vinicius Junior, Valverde, Rogrygo, Marcelo, Asensio  en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!