SKU: HT8804SUIT

Bestel hier direct en snel het officiële adidas Real Madrid presentatiepak 2023 voor kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van Real Madrid tijdens het reizen naar de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023, dus van januari tot mei 2023. Het presentatiepak wordt ook door een deel van de technische staf gedragen of na afloop van de wedstrijden. Dit presentatiepak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. 

Het Real Madrid presentatiejack 2023 is dit jaar aan de bovenkant paars en aan de onderkant donkerblauw. Het trainingsjack bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten bevatten een diagonaal vlak met daarin een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Op de borst staan de logo's van de club en adidas. Verder bevat het trainingsjack twee zakken aan de zijkanten en is het uitgerust met een hoge hals. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De Real Madrid trainingsbroek 2023 is geheel navy blauw en bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De onderkant van de trainingsbroek bevat paarse adidas trademark strepen. Daarboven bevindt zich een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en is uitgerust met de adidas AEroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.. 

Klik direct op de buttons om het officiële Real Madrid presentatiepak 2023 te bestellen voor kinderen!

Koop deze producten