Real Madrid 3e shirt voor vrouwen 2021-2022

Koop hier het adidas Real Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022 voor vrouwen. Dit Real Madrid voetbalshirt kun je nu in ook een speciale pasvorm voor vrouwen kopen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit tenue wordt door de Real Madrid Femini gedragen in de uitwedstrijden in 2021-2022. 

et Real Madrid 3e shirt is namelijk geïnspireerd door de ''Puerta del Sol'', het centrale plein van de Spaanse hoofdstad, welke fungeert als nulpunt van Spanje. Het is onder andere het referentiepunt voor alle snelwegen in Madrid. Het voetbalshirt van Real Madrid heeft een iconische kleur groen (door adidas ''high res aqua'' genoemd), welke doet denken aan de adidas EQT lijn van de jaren 90, en bevat bovendien een design van dunne, verticale lijnen. Het Real Madrid 3e voetbalshirt heeft verder een ronde, zwarte hals en bevat witte adidas strepen op de schouders.  De logo´s staan op de gebruikelijke plekken. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van dit tenue prijkt het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De achterkant van het tenue is volledig groen. Ook dit jaar bestaan de tenues van Real Madrid voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend
  • Geweven Real Madrid-embleem
  • Primegreen
  • Artikelkleur: Hi-Res Aqua

Wil jij net als sterren als de speelster van Real Madrid in het adidas Real Madrid 3e shirt schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van de OFFICIËLE REAL MADRID BEDRUKKING van een eigen naam en nummer of van de spelers!