Ajax voetbalshirt 2018-2019 - kinderen

Koop hier het nieuwste Ajax voetbalshirt voor kinderen. Hier koop je zowel het nieuwe Ajax thuisshirt als uitshirt van 2018-2019 voor kinderen! De shirts voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Bovendien kan je deze shirts kopen in tenuevorm voor baby's en peuters. In deze shirts spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen in de Amsterdam Arena.

Het nieuwe Ajax thuisshirt heeft het traditionele design en bevat de brede rode baan over het shirt. De rode baan is dit jaar uitgerust met een all-over print van ruiten. Dit is een verwijzing naar de voetbalshirts van het Nederlands Elftal in 1988. Destijds won Oranje het EK en toen was ook adidas kledingsponsor van het nationale elftal. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders van het shirt en zijn rood. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een witte v-hals met een rode lijn. De bies aan de onderkant van de mouwen is rood. Op de borst van beide voetbalshirts voor kinderen prijken de logo's van Ajax en kledingsponsor Adidas. Boven het logo van Ajax staan drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 (33) behaalde Eredivisie kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. De achtertkant van de kraag van het thuisshirt bevat een strip met daarin de Andreaskruizen.

Wil jij net als van de Beek, De Ligt, Tagliafico, Huntelaar, Dolberg, Schuurs, Schone en andere sterren in deze nieuwe voetbalshirts schitteren? Klik dan op de button om deze te kopen voor baby's, little boys of grotere kinderen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!