Ajax voetbalshirt 2019-2020 - kinderen

Koop hier het nieuwste Ajax voetbalshirt voor kinderen voor 2019-2020. Hier koop je zowel het nieuwe Ajax thuisshirt als uitshirt van 2019-2020 voor kinderen! De shirts voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. De shirts voor kinderen zijn namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Bovendien kan je deze shirts kopen in tenuevorm voor baby's en peuters. In deze shirts spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen in de Amsterdam Arena.

Het nieuwe Ajax thuisshirt heeft het traditionele design en bevat de brede rode baan over het shirt. De rode baan is dit jaar uitgerust met een all-over print van ruiten. Verder is het tenue wit. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de zijkanten van het shirt en zijn rood. Het shirt is bovendien een ode aan de stad Amsterdam. De ronde hals is aan de voorkant rood en bevat aan de achterkant een zwarte taping. Hierin zijn de drie Andreaskruizen van de stad Amsterdam verwerkt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/rood. Dit zijn de kleuren van de Amsterdamse vlag. Op de borst van beide voetbalshirts voor kinderen prijken de logo's van Ajax en kledingsponsor Adidas. Het logo van Ajax is zwart op een witte achtergrond. Dit is een ode aan de voetbalshirts van de jaren '90. Boven het logo van Ajax staan drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 (33) behaalde Eredivisie kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. De achtertkant van de kraag van het thuisshirt bevat een strip met daarin de Andreaskruizen.

Wil jij net als van de Beek, De Ligt, Tagliafico, De Jong, Neres, Huntelaar, Dolberg, Mazraoui, Tadic, Blind en andere sterren in deze nieuwe voetbalshirts schitteren? Klik dan op de button om deze te kopen voor baby's, little boys of grotere kinderen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!