Juventus authentic Climachill uitshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwe Juventus authentic shirt voor 2018-2019. Het authentic adizero voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de Climachill technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Dit betreft het uitshirt van Juventus Het thema van het nieuwe tenue is STREETWEAR. Dit shirt is perfect om casual op straat te dragen, maar ook in het stadion. Het shirt is dit seizoen zandkleurig/SESAM met gouden accenten. De gouden details komen terug in de henley collar met knoopje en in de drie strepen van adidas over de schouders. Daarnaast bevat het shirt zwart/witte details uit de clubkleuren van de club uit Turijn. Deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen.  Op de rechter borst prijkt het logo van adidas en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo van Juventus. De drie gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de Italiaanse club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor JEEP. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je het Juventus shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de bedrukking van sterren als Ronaldo, Pjanic, Chiellini,, Mandzukic, Khedira, Cuadrado, Can, Dybala of andere sterren? Dan is dat mogelijk in de shops. Of laat dit shirt bedrukken met de Champions League, Coppa Italia, Scudetto of Serie A badge. Hier kan je het nieuwe Juventus voetbalshirt alleen voor volwassenen kopen.