Merk: SKU: IQ0872SUIT

Koop hier het gele Juventus trainingspak 2024 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176. Dit trainingspak wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2023-2024. 

  • De Juventus training sweater 2024 is dit jaar geel en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De adidas strepen staan in het wit op de onderkant van de mouwen. De zijkanten van de training sweater bevatten een zwart vlak. Op de borst staan de logo's van adidas en Juventus. De mouwen van deze training sweater bevatten duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming. Verder bevat de Juventus training sweater een hoge hals met rits tot de borst.
  • De Juventus trainingsbroek 2024 is geel en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De Adidas trademark strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn wit. Bovendien bevat de trainingsbroek een zwart vlak aan de zijkanten.  Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. De bovenkant van de Juventus trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen. Deze trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen.
  • Het Juventus trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik direct op de buttons om het adidas Juventus trainingspak 2024 - Geel voor kinderen te bestellen. 

Koop deze producten