SKU: HC3283

Koop hier het officiële adidas Juventus Champions League trainingspak 2022-2023 voor volwassenen. Dit Juventus trainingpak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak die de club draagt tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Het Juventus trainingspak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

De Juventus training sweater 2022-2023 is dit seizoen een combinatie van blauw en roze en bevat een all-over print. Deze all-over print lijkt op opstijgende rook. Verder heeft de training sweater alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De training sweater bevat op de zijkanten een vlak met daarin een diagonale lijn. De training sweater is bovendien uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor de optimale pasvorm. De achterzijde van de Juventus Champions League training sweater is iets langer en dit biedt de spelers optimale bescherming. Op de borst staan de logo's van Juventus en adidas en de adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. 

De Juventus Champions League trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en bevat een all-over print van golven. De zijkanten van de broek bevatten drie strepen van adidas in het wit. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een diagonale witte lijn. De bovenkant van de broek bevat een tailleband met trekkoord. Hiermee kan je de pasvorm aanpassen. Bovendien is de broek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. De logo's van de club en adi op de broek zijn ook wit. Deze trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van Juventus dit Juventus Champions League trainingspak dragen? Klik dan direct op de buttons! 

Koop deze producten