Merk: SKU: HA2641SUIT

Bestel hier het officiële adidas Juventus trainingspak 2023-2024 voor volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van Juventus tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024.

De Juventus training sweater 2023-2024 is zwart en bevat aan de onderkant van de mouwen witte adidas strepen. De zijkanten bevatten een geel vlak. De training sweater heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template.  De mouwen van deze training sweater bevatten duimgaten, waardoor de Juventus training sweater een nog strakkere pasvorm heeft en de mouwen de pasvorm hebben van een handschoen. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Op de borst staan de logo's van Adidas en Juventus. De achterkant van de trainingstrui is iets langer voor de optimale bescherming. Verder bevat de sweater ook dit jaar weer een hoge hals met rits tot de borst. 

De adidas Juventus trainingsbroek 2023-2024 is zwart en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten een geel vlak en daaronder staan de adidas trademark strepen in het wit.  De bovenkant van de broek bevat een tailleband met trekkoord. Hiermee kan je de pasvorm aanpassen. Bovendien is de trainingsbroek uitgerust met enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek valt strak om de benen. Op de trainingsbroek  staan de logo's van de club en adidas. Deze trainingsbroek bevat bovendien twee zakken met een rits aan de bovenkant.

Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

 

Koop deze producten