Merk: SKU: IQ0873

Bestel hier het gele Juventus trainingspak 2024 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van Juventus tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2023-2024. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

  • De Juventus training sweater 2024 is dit jaar geel en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De adidas strepen staan in het wit op de onderkant van de mouwen. De zijkanten van de training sweater bevatten een zwart vlak. Op de borst staan de logo's van adidas en Juventus. De mouwen van deze training sweater bevatten duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming. Verder bevat de Juventus training sweater een hoge hals met rits tot de borst.
  • De Juventus trainingsbroek 2024 is geel en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De Adidas trademark strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn wit. Bovendien bevat de trainingsbroek een zwart vlak aan de zijkanten.  Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en adidas. De bovenkant van de Juventus trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen. Deze trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen.
  • Het Juventus trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Koop deze producten