AS Roma voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma thuisshirt 2021-2022 voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2021-2022. Dit AS Roma voetbalshirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Daarmee is het tenue voor kinderen beschikbaar in verschillende leeftijdscategorieën. Koop hier het AS Roma tenue voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 of 16 jaar.

Het AS Roma thuisshirt 2021-2022 heeft de iconische kleurencombinatie. Het voetbalshirt is bordeaux rood met gele accenten. Deze gele details komen terug in alle logo's op het tenue en in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze band bevat ook flitsende lijnen, verwijzend naar de structuur van het New Balance logo. Het logo van New Balance prijkt op de linkerborst en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Digitalbits versiert het midden van het tenue. Verder bevat het AS Roma thuisshirt een v-hals en een design van dunne, verticale pinstripes. De linkerborst bevat een modern AS Roma logo. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club en de binnenkant van de onderkant van het tenue bevat een label met daarin de bijnaam van club uit de Italiaanse hoofdstad: La Lupa. De achterkant van het tenue bevat bovendien het logo van Hyundai. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als spelers als Dzeko, Mkhitaryan, Zanilo, Pellegrini, Spinazzola, Smallng, Mancini, Veretout, Pastore en nog meer spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!