AS Roma voetbalshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste AS Roma thuisshirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2020-2021. Dit AS Roma voetbalshirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Daarmee is het tenue voor kinderen beschikbaar in verschillende leeftijdscategorieën. Koop hier het AS Roma tenue voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 of 16 jaar.

Het AS Roma voetbalshirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1979-1980. Dit is het jaar waarin het Italiaanse sportmerk Pouchain de kledingsponsor van de club was. Pouchain was oorspronkelijk een modemerk en was één van de eerste merken die een fashionable voetbalshirt lanceerde. Voor het design van dit voetbalshirt was Pierro Graton verantwoordelijk. Eerder ontwierp de Italiaan het iconische Lupetto logo van de club. Toen dit tenue voor het eerst werd gelanceerd, werd het voetbalshirt ook wel de ijslolly genoemd. In het tenue won AS Roma in 1980 de Coppa Italia en reeg het verschillende successen aan één. Dit design komt dus nu weer terug in het AS Roma thuisshirt 2020-2021. Het voetbalshirt is overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de rode, oranje en gele baan over de borst van het tenue. Verder is het AS Roma tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. In de hals is de naam van de stad verwerkt. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways. De achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor Hyundai. Een ander detail bevindt zich nog aan de zijkanten van het tenue. Hier is een donker rode band in de vorm van een bliksemschicht verwerkt. Deze band is net wat donkerder dan het overige gedeelte van het tenue.De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Kluivert, Dzeko, Pastore, Zaniolo en andere sterren in dit AS Roma tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shop kun je het nieuwe Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!