AS Roma voetbalshirt voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste AS Roma shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Eurioa League thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2019-2020. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Daarmee is het tenue voor kinderen beschikbaar in verschillende leeftijdscategorieën. Koop hier het AS Roma tenue voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 of 16 jaar.

Het AS Roma tenue voor 2019-2020 is dit jaar een ode aan de bijnaam van de club: LA MAGICA. Bovendien is het shirt een verwijzing naar de Romeinse mythologie. Het shirt is zoals altijd geheel bordeaux rood en bevat een print van een bliksemschicht in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de binnenkant van de hals bevat een print hiervan. De bliksemschicht was namelijk een wapen van de Griekse God Jupiter. Aan de binnenkant van de hals staat ook het oprichtingsjaar van de Italiaanse club in Romeinse cijfers: MCMXXVII/1927, Op de borst van het nieuwe tenue prijken de logo's van de club en Nike en sponsor Qatar Airways versiert het midden van het tenue. De achterkant van het shirt is uitgerust met het logo van subsponsor HYUNDAI. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als sterren als Kluivert, El Shaarawy, Dzeko, Manolas, Schick, Pastore, Zaniolo en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shop kun je het nieuwe Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! Check ook ons uitgebreide blog over het AS Roma thuisshirt 2019-2020.