AS Roma trainingsshirt 2020-2021 - kinderen

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingsshirt voor kinderen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 voor kinderen. Het shirt is beschikbaar voor de volgende leeftijden: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. In dit shirt werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021

Het AS Roma training shirt 2020-2021 heeft dit seizoen alle kenmerken van het Strike template van Nike. Het training shirt is geheel rood en bevat een diagonale taping op de mouwen. De mouwen zijn bovendien uitgerust met een all-over print van golven. De swoosh van Nike prijkt dit jaar op de mouwen en niet op de linkerborst. De rechterborst van dit AS Roma trainingstenue is uitgerust met het clublogo van de Romeinen. De mouwen van dit trainingsshirt zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat de deze strak om de armen en schouders vallen.  De AS Roma trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Kluivert, Ünder, Dzeko en andere sterren in dit AS Roma shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het training shirt van AS Roma te kopen voor KIDS en volwassenen.