SKU: 380

Bestel hier het officiële AS Roma retro voetbalshirt 2001-2002 van COPA Football uit de officiële AS Roma collectie. Dit AS Roma retro voetbalshirt is gebaseerd op het thuisshirt van AS Roma uit het seizoen 2001-2002 en kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In het seizoen 2000-2001 won AS Roma de Serie A en hierdoor speelde de Italiaanse voetbalclub het seizoen 2001-02 in de Champions League. De Champions League eindigde voor AS Roma in de Tweede Groepsfase. Het lukte Roma niet om de Italiaanse titel opnieuw te winnen. In de Serie A had de ploeg één punt minder dan kampioen Juventus. De Supercoppa Italiana werd wel gewonnen.

Het AS Roma voetbalshirt 2001-2002 wwordt gekenmerkt door een half-om-half design. De rechterkant is donkerrood en de andere helft heeft een donkergele kleur. De korte mouwen zijn in de contrasterende kleur. Daarnaast is het retro voetbalshirt voorzien van een donkerblauwe hals. De donkerblauwe kleur komt ook terug op de banen aan de zijkanten van het shirt. Midden op de borst wordt het AS Roma retro shirt '01-'02 versierd door de naam van de toenmalige sponsor, INA Assitalia. Op de linkerborst staat het logo van de club uit Rome met daarop de bekende Romeinse wolf en de initialen, ASR en op de linkerborst is de Scudetto aangebracht. Dit AS Roma voetbalshirt werd gedragen door spelers als Totti, Batistuta, Cafu, Aldair en andere sterspelers. Materiaal: 100% polyester.

Klik direct op de buttons om dit AS Roma retro voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Koop deze producten