SKU: 379

Bestel hier het officiële AS Roma retro uitshirt 1998-99 van COPA Football uit de officiële AS Roma collectie. Dit AS Roma retro voetbalshirt is gebaseerd op het uitshirt van AS Roma uit het seizoen 1998-1999 en kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In het seizoen 1998-1999 eindigde AS Roma in de Serie A op een vijfde plek en mistte hierdoor kwalificatie voor de Champions League. In de UEFA Cup werd Roma in de kwartfinale uitgeschakeld door Atletico Madrid.

Het AS Roma retro voetbalshirt heeft korte mouwen en bevat een klassieke witte kleur. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de donkerrode taping over de mouwen met daarop de bekende Romeinse wolf in het wit. De taping over de mouwen is ook voorzien van dunne grijze en oranje lijntjes. De biesjes zijn grijs, oranje en wit. De oranje polo kraag heeft aan de zijkanten een donkerrode en een grijze streep. Midden op de borst wordt het AS Roma retro uitshirt 1998-1999 versiert door de naam van de toenmalige sponsor, INA Assitalia. Op de linkerborst het logo van de club uit Rome met daarop de Romeinse wolf en de initialen van de club, ASR. Dit AS Roma voetbalshirt werd gedragen door spelers als Totti, Delvecchio, Cafu, Aldair en andere sterspelers. Materiaal: 100% polyester.

Klik direct op de buttons om dit AS Roma retro uitshirt te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Koop deze producten