Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma uitshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit voetbalshirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. 

Het AS Roma uitshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat een all-over print van flitsende diagonale strepen. De V-hals is in stijl van de clubkleuren van AS Roma: rood/geel. Alle logo's op het AS Roma uitshirt zijn ook rood. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: wit/rood. Op het midden van het tenue staat sponsor DIGITALBITS. De onderkant van de mouwen bevatten een brede band met daarin een bordeaux rood vlak, geflankeerd door gele lijnen. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''FIGLI DI ROMA''. Het oude AS Roma logo fungeert als letter O. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma het nieuwe AS Roma uitshirt dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

 

Koop deze producten