Merk: SKU: DR3998-011

Koop hier het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt voor dames van Jordan Brand. Dit tenue heeft een speciale pasvorm voor vrouwen en wordt dan ook gedragen door het vrouwenteam van Paris Saint Germain, de Paris Saint-Germain Féminines. Dit voetbalshirt kan je kopen in de volgende damesmaten: S, M, L en XXL. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Champions League en Ligue 1 wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2022-2023. 

Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 is zwart met een design van flitsende gele lijnen. De zwarte kleur is geïnspireerd door de avondwedstrijden van Paris Saint Germain en de opvallende gele lijnen symboliseren het licht van de Eiffeltoren en de lampen in de lichtstad. Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat de naam van de stad: PARIS. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand en de linkerborst het logo van Paris Saint Germain. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Hoofdsponsor Qatar Airways staat op het midden van het voetbalshirt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ventilerend materiaal met Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Zwart/Geel

Klik direct op de buttons om het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 voor vrouwen te bestellen. 

Koop deze producten