SKU: DM1844-413

Koop hier het nieuwste Nike Paris Saint Germain thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit Paris Saint Germain voetbalshirt kan je kopen in de maten 128,140, 152, 164,176, S, M, L, XL en XXL. In dit Nike voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 202-2023.  in het Parc Des Princes.

Het Paris Saint Germain thuisshirt 2022-2023 is dit jaar een combinatie van traditie en moderniteit. Qua design is het voetbalshirt geheel in stijl van het zogenaamde Hechter design, maar dan zijn de kleuren rood en wit omgewisseld. Fashion designer en Paris Saint Germain voorzitter Hechter was in 1973 verantwoordelijk voor het ontwerp van het Paris Saint Germain tenue en liet zich inspireren door het Ajax voetbalshirt, dat in die periode drie keer achter elkaar de Europa Cup I gewonnen had. Het thuisshirt van dit seizoen is dan ook in stijl van het voetbalshirt van 1973. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede, verticale witte band over het midden. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere rode  banen. Deze banen stoppen net onder de ronde hals.  De logo's zijn centraal op de borst geplaatst. Op het midden van de borst prijkt het Paris Saint Germain logo. Daaronder staat de swoosh van Nike in het donkerblauw. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van sponsor Qatar Airways. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor GOAT. De onderkant van de linkermouw bevat een label in de kleuren van de Franse vlag. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club: PARIS SAINT-GERMAIN.  De Paris Saint Germain tenues bestaan dit seizoen weer voor 100% uit polyester en bevatten ook de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Midnight Navy/Midnight Navy

Klik direct op de buttons om het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kan je de Paris Saint Germain voetbalshirts laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten