Paris Saint Germain trainingsshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwe witte PSG trainingsshirt voor 2021-2022 voor kinderen. Dit trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, waardoor je optimaal kan presteren, door het verkoelende en vochtafwerende effect. Dit training shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen.

Het Paris Saint Germain trainingsshirt is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door  de diagonale band over de mouwen. Deze banen hebben het zogenaamde Hechter design en zijn daardoor geheel in stijl van de kleuren van het thuistenue: navy blauw/rood/wit. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van Nike. Dit seizoen staat de swoosh van Nike ook op de rechterborst. De linkerborst van het trainingsshirt is uitgerust met het clublogo en op het midden van het trainingsshirt staat sponsor ALL en op de achterzijde staat VISIT RWANDA. Verder is het Paris Saint Germain trainingsshirt uitgerust met een ronde hals. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Dit Paris Saint Germain trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie.

Wil jij net als Neymar, Mbappé, Di Maria, Moise Kean, Marquinhos, Verratti, Alcantara, Icardi, Draxler of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!