SKU: DN2716-102

Bestel hier direct het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende het seizoen 2022-2023, maar ook een aantal wedstrijden in de Franse Ligue 1 en Coupe de France. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar wit en heeft het Hechter design. Evenals het Paris Saint Germain thuisshirt bevat het voetbalshirt een brede baan, geflankeerd door twee dunnere banen. De brede baan is blauw en de dunnere banen rood. Het Paris Saint Germain voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue bevat een ronde hals en de bovenkant van de borst bevat een ronding. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en aan de onderkant van de linkermouw bevindt zich een label in de kleuren van de Franse vlag: rood/wit/blauw. Hoofdsponsor Qatar Airways staat op het midden van het voetbalshirt en subsponsor GOAT op de linkermouw.  De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil je net als de spelers van Paris Saint Germain het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.

Koop deze producten