Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022 - Kinderen

Koop hier het Nike Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 voor kinderen. Dit shirt van Paris Saint Germain heeft een speciale pasvorm voor KIDS en is gebaseerd op het shirt waarin de club vooral de uitwedstrijden in de Champions League speelt dit jaar. Bovendien speelt de club uit Parijs een aantal wedstrijden in de Franse Ligue 1 en Coupe de Ligue in dit shirt. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en ook voor peuters en kleuters van 1 jaar, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jaar. Dit shirt is in verschillende kindermaten beschikbaar, dus voor baby's, little boys of de grotere kinderen. Van 0-17 jaar! In dit tenue speelt Paris Saint Germain met name de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2021-2022, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en de beker. 

Het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 is dit jaar overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de brede grijze band net onder borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale grijze lijnen. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte taping met blokken en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De swoosh van Nike prijkt in het rood op beide mouwen. Op het midden van de borst staat de badge van de club. Dit is een monochrome badge. Het logo is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/rood. Het tenue bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat een cirkel met daarin cijfers. Deze cijfers staan symbool voor de departementen van de stad. In het midden van de cirkel bevindt zich de bekende ''Fleur-de-lis'', het symbool van de stad Parijs. Hoofdsponsor ALL versiert het midden van het tenue. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Messi, Mbappé, Neymar, Ramos, Hakimi, Wijnaldum, Icardi, Di Maria, Alcantara, Herrera, Verratti, Draxler, Kimpembe en andere spelers en andere sterren in dit Paris Saint Germain voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!