Paris Saint Germain Vapor Match 4e voetbalshirt 2021 - Roze

Koop hier het roze Paris Saint Germain Vapor Match voetbalshirt voor volwassenen van Jordan Brand. Het Vapor Match voetbalshirt is uitgerust met de VaporKnit technologie van Nike en is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers van Paris Saint Germain dit seizoen gedragen wordt. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Paris Saint Germain de Champions League en Ligue 1 uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021.

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021 vindt haar inspiratie in het sterrenstelsel en symboliseert de vooruitstrevendheid, de creativiteit en de ambitie van de club. Het voetbalshirt is overwegend roze (Hyper Pink) met een paarse (Psychic Purple) print. De paarse print vormt het silhouet van een olifant en dit gedeelte is weer geïnspireerd door de print op de Nike Jordan III sneakers uit de jaren '80. Verder bevat het tenue ook zwarte accenten. De hals is zwart en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is zwart. Bovendien bevat het roze Paris Saint Germain voetbalshirt een zwarte zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand. Dit betreft de iconische jumpman. Jordan Brand is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en is van origine een basketbalmerk. De andere borst bevat het logo van de club in het paars/roze en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor ALL. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club, waarbij de jumpman van Jordan fungeert als een A. Dit tenue is uitgerust met de VaporKnit technologie , welke zorgt voor verkoeling waar en wanneer je dat nodig hebt. Op strategische plekken zitten mesh zones die extra ademend vermogen toevoegen. Hierdoor droogt het shirt supersnel en blijf het comfortabel om te dragen.

Wil je net als sterren als Icardo, Neymar JR, Mbappé, Icardi, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!