Paris Saint Germain Dri Fit ADV 4e voetbalshirt 2022-2023

Koop hier het Jordan Brand Paris Saint Germain Dri Fit ADV 4e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is uitgerust met de Dri Fit ADV technologie van Nike en is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers van Paris Saint Germain dit seizoen gedragen wordt. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Paris Saint Germain de Champions League en Ligue 1 uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2022 en 2023. 

Het Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de basketbaloutfits van de Chicago Bulls in de jaren '90. Het voetbalshirt is wit en bevat verder ook de andere clubkleuren van Paris Saint Germain. Deze kleuren (rood en donkerblauw) komen terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de hals bevat een print van de Franse vlag met de naam van de stad: PARIS. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor ALL staat op het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van subsponsor QNB. Dit tenue is uitgerust met de Dri Fit ADV technologie , welke zorgt voor verkoeling waar en wanneer je dat nodig hebt. Op strategische plekken zitten mesh zones die extra ademend vermogen toevoegen. Hierdoor droogt het shirt supersnel en blijf het comfortabel om te dragen.

Wil je net als sterren als Messi, Wijnaldum, Neymar JR, Mbappé, Icardi, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!