Manchester United voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwe adidas Manchester United thuisshirt 2021-2022 voor kinderen! Hier scoor je zowel het nieuwste Manchester United thuisshirt als het uitshirt voor kinderen, peuters en kleuters. Dit shirt of tenue kan je kopen voor baby's en kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit shirt kan je dus kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en in de tenue vorm in kleinere maten. In deze shirts speelt Manchester United de thuiswedstrijden n de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League gedurende dit seizoen.

Het Manchester United thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van de jaren '60, de tenues die onder andere gedrage werden door spelers als George Best, Bobby Charlton en Denis Law. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat een design van brede verticale banen. Daarnaast is het Manchester United tenue uitgerust met witte details. De ronde hals van het voetbalshirt is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechterborst bevat het adidas logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Vanaf het seizoen 2021-2022 heeft Manchester United een nieuwe shirtsponsor: TEAMVIEWER. Subsponsor KOHLER staat op de linkermouw. In de hals bevindt zich een gouden taping. Hierin is de leus van de club verwerkt: ''YOUTH - COURAGE -SUCCESS.'' In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt in het goud de iconische duivel uiet het clublogo. Het voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Bovendien zorgt dit systeem voor de afvoer van vocht/zweet naar de buitenkant van de tenues. 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Piqué, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend
  • Geribbelde boorden
  • Logo aan de binnenkant van de kraag
  • Duivelslogo achterop onder de kraag
  • Geweven Manchester United-embleem
  • Primegreen
  • Artikelkleur: Real Red

Wil jij net als sterren als Sancho, Pogba, Cavani, Fernandes, Rashford, Greenwood, Lingard, Maguire, van de Beek, Shaw en andere sterren in dit nieuwe voetbalshirt van United schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor kinderen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!