Chelsea Nike Air Max voetbalshirt 2021

 

Bestel hier direct het Chelsea 4 voetbalshirt 2021 voor volwassenen en kinderen. Dit special edition Chelsea Nike Air Max 180 voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit Chelsea voetbalshirt wordt niet door de spelers van Chelsea gedragen dit seizoen en is alleen onderdeel van een speciale Nike Air Max Chelsea collectie. 

Het Chelsea Nike Air Max voetbalshirt 2021 is geïnspireerd door de kleuren van de Nike Air Max 180 sneakers. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat zowel fel rode als blauwe accenten. Deze kleuren komen terug in de v-hals en twee verticale banen, welke van de hals naar het midden van het tenue lopen. Hier bevindt zich een rood vlak met daarin het getal 180 en daaronder de tekst: ''AIR.'' Dit betreft het Nike Air Max 180 signature logo. Dit logo prijkt in plaats van het logo van hoofdsponsor THREE op het voetbalshirt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst bevat het logo van de club. Verder zijn de zijkanten van het tenue voorzien van een rode taping met een fading effect naar de onderkant. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om het Chelsea Air Max voetbalshirt 2021 te bestellen voor kinderen en volwassenen. Directe levering!