Koop hier de MATCH of authentic versie van het Nike Chelsea uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit is het voetbalshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de uitwedstrijden dit seizoen. Het authentic voetbalshirt is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Het tenue is uitgerust met extra ventilatiezones. Op warme/strategische plekken op het voetbalshirt zijn knit zones aangebracht voor een nog betere afvoer van vocht. Het logo van de voetbalbond betreft een licht materiaal. De Dri Fit ADV voetbalshirts hebben een gestroomlijnde pasvorm en zijn licht. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Nike Chelsea uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend wit met een design van lichtblauwe banen. In deze horizontale lichtblauwe banen is een all-over print verwerkt, die geïnspireerd zijn door de manen van de leeuw uit het clublogo. Deze print is een eerbetoon aan Ted Drake! De Engelsman was 70 jaar geleden de manager van Chelsea. In 1952 werd Drake manager van Chelsea en introduceerde hij aanvallend en attractief voetbal. Ook voerde de manager een aantal belangrijke veranderingen door bij de club. Zo werd het clublogo van Chelsea veranderd van ''The Pensioner'' naar de iconische Chelsea leeuw. Ook de bijnaam van de voetbalclub werd veranderd van ''The Pensioners'' in ''The Blues''. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een donkerblauwe band. Dit is ook de kleur van alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor THREE staat op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club met de naam van de stad: CHELSEA FC LONDON Het Chelsea uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

  • Nike Dri Fit ADV technologie combineert vanochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en kenmerken zodat je droog en comfortabel blijft. Verhoogde knit op warme plekken zorgt voor extra ventilatie waar je die het hardst nodig hebt.
  • Het authentieke design geeft je dezelde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor een voor een slanke feel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil jij net als spelers als de spelers van Chelsea het Chelsea uitshirt 2022-2023 dragen? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het Chelsea tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

 

Koop deze producten