Chelsea trainingsshirt 2020-2021 - Blauw

Koop hier het nieuwe Chelsea trainingsshirt van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit is het shirt dat de spelers dragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Premier League thuiswedstrijden, Europa League en bekerwedstrijden op Stamford Bridge gedurende dit seizoen. 

Het Chelsea trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar blauw en bevat een all-over print van golven over de mouwen. Bovendien zijn de mouwen uitgerust met een diagonale lichtblauwe band. Verder bevat het trainingsshirt van The Blues een ronde hals. Op de borst staan de logo's van de club en Nike.  De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale taping. Wil jij net als sterren als Pulisic, Hudson Odoi, Ziych, Werner, Willian, Kanté, Giroud en andere sterren of andere spelers dit trainingsshirt dragen? Klik dan op de button(s) om dit shirt te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.