Chelsea Dri Fit ADV Match 3e voetbalshirt 2022-2023

Koop hier de Match verse van het Nike Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit is het voetbalshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en FA Cup, maar ook in een aantal wedstrijden in de Premier League. Het authentic voetbalshirt is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Het tenue is uitgerust met extra ventilatiezones. Op warme/strategische plekken op het voetbalshirt zijn knit zones aangebracht voor een nog betere afvoer van vocht. Het logo van de voetbalbond betreft een licht materiaal. De Dri Fit ADV voetbalshirts hebben een gestroomlijnde pasvorm en zijn licht. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de stad Londen, die al decennia lang de status heeft als modestad. Het voetbalshirt is volledig goud en bevat aan de onderkant van de mouwen een zwarte en oranje band. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. De binnenkant van de hals is zwart en bevat aan de binnenkant de naam van de club en de stad: ''CHELSA FC LONDON''. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor THREE. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

  • Nike Dri Fit ADV technologie combineert vanochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en kenmerken zodat je droog en comfortabel blijft. Verhoogde knit op warme plekken zorgt voor extra ventilatie waar je die het hardst nodig hebt.
  • Het authentieke design geeft je dezelde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor een voor een slanke feel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Chelsea Dri Fit ADV 3e voetbalshirt 2022-2023 te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.