Chelsea trainingspak voor kinderen 2020-2021 - Lichtblauw

Koop hier de nieuwe Chelsea trainingspak 2020-2021 voor kinderen. Dit Chelsea pak kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het pak voor KIDS is namelijk beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164 en 176. Het pak van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een broek.

Het Chelsea trainingsjack is geheel lichtblauw en bevat een hoge hals met een doorlopende rits. Daarnaast wordt het Chelsea trainingsjack gekenmerkt door de diagonale blauwe taping over de mouwen. Op de borst van het Chelsea trainingsjack staan de logo's van de club en Nike in het blauw. Het Chelsea jack is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits. De mouwen bevatten een blauwe taping en de onderkant van het trainingsjack is uitgerust met een tailleband. Deze band zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam.  De Chelsea trainingsbroek is blauw en bevat een diagonale lichtblauwe taping aan de zijkanten. De broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. Wil jij net als sterren als Ziyech, Werner, Abraham, Mount, Azpilicueta, Giroud en andere sterren of andere spelers dit pak dragen? Klik dan op de button(s) om dit Chelsea trainingspak te kopen.

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.