Koop hier het officiële Nike Chelsea uitshirt 2022-2023 voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor dames/vrouwen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L en XL. In dit voetbalshirt speelt Chelsea de uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt wordt ook gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van Chelsea.

Het Nike Chelsea uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend wit met een design van lichtblauwe banen. In deze horizontale lichtblauwe banen is een all-over print verwerkt, die geïnspireerd zijn door de manen van de leeuw uit het clublogo. Deze print is een eerbetoon aan Ted Drake! De Engelsman was 70 jaar geleden de manager van Chelsea. In 1952 werd Drake manager van Chelsea en introduceerde hij aanvallend en attractief voetbal. Ook voerde de manager een aantal belangrijke veranderingen door bij de club. Zo werd het clublogo van Chelsea veranderd van ''The Pensioner'' naar de iconische Chelsea leeuw. Ook de bijnaam van de voetbalclub werd veranderd van ''The Pensioners'' in ''The Blues''. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een donkerblauwe band. Dit is ook de kleur van alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor THREE staat op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club met de naam van de stad: CHELSEA FC LONDON Het Chelsea uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd​

Wil jij net als spelers als de spelers en speelsters van Chelsea het Chelsea uitshirt 2022-2023 dragen? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het voetbalshirt van Chelsea ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop deze producten