Chelsea dames uitshirt 2021-2022

Koop hier het officiële Nike Chelsea uitshirt 2021-2022 voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor dames/vrouwen. Dit shirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L en XL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het uitshirt, waarin de club de uitwedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt gedurende 2021-2022  Bovendien speelt het dameselftal van Chelsea in dit nieuwste voetbalshirt. 

Het Chelsea uitshirt 2021-2022 is dit seizoen geïnspireerd door verschillende Chelsea uitshirts uit de jaren '70 en '80. Het voetbalshirt is volledig geel en wordt gekenmerkt door de horizontale dunne zwarte pinstripes. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de achterkant van de ronde hals zijn zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het gele Chelsea uitshirt.  Op de borst van het Chelsea uittenue staan de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue prijkt de nieuwe hoofdsponsor THREE. Subsponsor Hyundai versiert de linkermouw.  Ook dit tenue bevat aan de binnenkant van de hals het speciale ''Pride of London'' logo en de achterkant van het tenue is uitgerust met hetzelfde design van krijtstrepen als de voorzijde van het tenue. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het Chelsea uitshirt heeft een normale pasvorm

Wil jij net als spelers als de spelers en speelsters van Chelsea schitteren in dit tenue? Klik direct op de buttons om het nieuwe Chelsea uittenue 2021-2022 te kopen. In deze shops kun je het voetbalshirt van Chelsea ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!