Chelsea Champions League trainingspak 2017-2018

Koop hier de nieuwe Chelsea Champions League trainingspak van Nike voor 2017-2018 voor kinderen en volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit pak van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een broek.

Het jack is antraciet grijs met een baseball kraag. Over de schouders en mouwen loopt een flitsende licht blauwe strip. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken en op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea. De trainingsbroek is ook antraciet en bevat een flitsende, licht blauwe strip langs de zijkanten van de broek. Daarnaast is deze strip verdeeld in dunne streepjes. De broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. Wil jij net als sterren als Fabregas, Diego, Costa, Hazard, Courtois, Batshuayi, Kanté, Pedro, Willian of andere spelers dit pak dragen? Klik dan op de button(s) om dit trainingspak te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.