Merk: SKU: DZ0839-354SUIT

Bestel hier het Nike Chelsea trainingspak 2023-2024 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. 

De Chelsea training sweater 2023-2024 is dit jaar mint groen/zwart en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de hals bevindt zich een ronding en de mouwen bevatten een all-over print van golven en diagonale lijnen. Deze lijnen vormen een design van ruiten. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreffen monochrome logo's, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van het Chelsea trainingspak. De Chelsea training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst  De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. De achterzijde van de Chelsea training sweater is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming.  

De Chelsea trainingsbroek 2023-2024 is zwart en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. De trainingsbroek bevat aan de onderkant een all-over print van diagonale lijnen en golven, die samen een design van ruiten vormen. De Chelsea trainingsbroek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club aan de bovenzijde. Deze logo's zijn mintgroen. Verder heeft deze trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de Chelsea trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken. Dit Chelsea trainingspak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Koop deze producten